Rookmelders

Rookmelders

Wil je graag een rookmelder kopen, die verbindbaar is met de andere rookmelders op locatie? In het assortiment van Veiligheid Centraal hebben we verschillende soorten rookmelders om uit te kiezen. Hierdoor kun je altijd de rookmelder bestellen waar jij naar op zoek bent. Zorg voor volledige gemoedsrust op het kantoor door het plaatsen van rookmelders in iedere ruimte van het pand.

Een kwalitatief uitstekende rookmelder kopen.

Een brand kan uit het niets ontstaan, ook als je veel voorzorgsmaatregelen treft. Daarom is het belangrijk om kwalitatief uitstekende rookmelders in jouw kantoor of woning te plaatsten. Een rookmelder detecteert rook en geeft een signaal af wanneer dit gebeurt. Hoe sneller een brand gedetecteerd wordt, des te sneller deze gedoofd kan worden. Ook hebben de medewerkers meer tijd om op een veilige manier het pand te verlaten.

Bekijk ons ruime assortiment en bestel online.

Kies dan uit ons ruime assortiment en plaats jouw bestelling. Binnen 24 uur wordt jouw bestelling verzonden. Wil je zeker weten dat de melder op de juiste plekken en op de goede manier worden opgehangen? Wij helpen je hier graag bij door dit uit handen te nemen. Wij rekenen geen voorrijdkosten of andere verborgen kosten. Voor het maken van een afspraak bel je naar 085-0608550 of stuur je een e-mail naar info@veiligheidcentraal.nl.